Rolgordijnstof Portofino

Rolgordijnen Portofino

De stoffen uit de Portofino collectie zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en toch stijlvol raamgordijn. De natuurlijke linnenlook geeft het rolgordijn een elegante en tijdloze uitstraling en zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

De stof heeft een verduisterende middenlaag die aan beide zijden is bedekt met een laag stof. Dit betekent dat de stof niet alleen de ruimte kan verduisteren, maar er ook van binnen en van buiten even mooi uitziet.

Stoftype: Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen zijn stoffen die geen lichtstralen doorlaten. Er kunnen in de afgewerkte producten echter voor het product specifieke lichtspleten aan de zijkanten ontstaan. Verduisteringsstoffen zijn voornamelijk geschikt voor gebruik als zonwering, hittewering of als bescherming tegen verblinden.

  • verduisterende stof in natuurlijke linnenlook, stof met verduisterende middenlaag, die aan beide zijden is bedekt met een stoflaag, zodat de stof aan de binnen- en buitenkant dezelfde mooie textielstructuur heeft, bij uitstek geschikt voor stijlvolle woonruimtes
Adviesprijs vanaf 92 € vanaf 65 €
Rolgordijnen selecteren

De kleuren van de Rolgordijnen-Collectie Portofino

Collectieeigenschappen van Portofino

100 % polyester, gewicht: 290 g/m≤, lichtechtheid 4-5, verduistering, prijsgroep 4

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Rolgordijnen-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel