rote Dachfenster-Rollos an Roto-Fenstern in einem Bad im Dachgeschoß

Rolgordijnen op maat voor Roto-ramen

Onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor Roto dakramen! Voer gewoon de typeaanduiding van uw Roto raam in tijdens de configuratie en uw nieuwe rolgordijn zal de perfecte maat hebben.

Warmtewering, bescherming tegen verblinding en inkijk of verduistering - afhankelijk van het rolgordijnuitvoering en de stofsoort laat uw rolgordijn meer of minder licht door in de kamer.

 • Maatopgaaf d.m.v. typeaanduiding van uw Roto-venster
 • Verschillende stoffen en kleuren
 • Optioneel als uitvoering met zijrails
 • Het betreft geen rolgordijnen van de fa. Roto.
Adviesprijs vanaf 46 € vanaf 34 €
Configureren

Fabricage volgens Roto typeplaatje

Wij produceren rolgordijnen voor dakvensters van het merk Roto - een van de belangrijkste fabrikanten van woningdakramen. Voer gewoon de typeaanduiding van uw Roto dakraam in bij het configureren van het rolgordijn. Uw rolgordijn zal al de juiste afmetingen hebben.

Om het typeplaatje te kunnen lezen, zet u eerst uw raam in de schoonmaakstand. Afhankelijk van de serie van uw Roto raam bevindt de typeaanduiding zich achter de rode klep of op het grijze plaatje. U vindt uitgebreide informatie over het typeplaatje op de servicepagina "Typeplaatje" van Roto.

Wanneer u de typeaanduiding in de configurator invoert, worden de vleugelbinnenmaat ter controle weergegeven. Zo weet u zeker dat uw op maat gemaakte rolgordijn perfect past.

Type 7 - basisuitvoering

Basisuitvoering van het rolgordijn voor Velux ramen

Het dakraam rolgordijn type 7 bedien u via een bedieningsgreep. Om het rolgordijn te verstellen wordt de onderrail in stoppers vastgezet. In het leveringspakket van de basisuitvoering zijn twee paar stoppers inbegrepen, die u optionaal door verdere tussenstoppers uit onze online shop kunnen anvullen.

Houdt u er rekening mee dat bij dit uitvoering het gordijn is links en rechts 15 mm smaler als de total rolgordijn.

 • Bediening via bedieningsgreep
 • Vier stoppers in het leveringspakket inbegrepen
 • Bevestiging van de tussenstoppers en rolgordijn ophanging door spijkers

Type 9 - exclusiefuitvoering

Exclusiefuitvoering van het rolgordijn voor Velux-ramen

De exclusiefuitvoering is met een cassette, zijdelijke geleidingsrails en een onderrail met borstelafdichting uitgerustet. Dit verhinderd dat licht zijdelijk van het rolgordijn kan binnenvallen.

Door een gering buigen van de greeprail wordt het rolgordijn in een willekeurige positie in de geleidingsrail vastgezet. Het rolgordijn is dus traploos in hoogte instelbaar. Om de exclusief karakter van dit variant te onderstrepen zijn de profilen bijkleurend in een edel zilver.

 • Rolgordijnstof beschermd door cassette
 • Met geleidingsrails, onderrail met borstelafdichting
 • Traploos in hoogte verstelbaar
 • Montage van de rails alsook de rolgordijn ophanging door schroeven

Bescherming tegen de warmte in de zomer

In de zomer worden de ruimten onder het dak vaak onaangenaam warm. Slapen, ontspannen werken of een gezellig avondje kunt u dan wel vergeten. Los dit probleem op met onze zonweringrolgordijnen voor dakramen. Hiervoor bieden we materialen met een speciale laag aan. Deze reflecteert een groot deel van de infrarode straling. Daardoor komt minder warmte de ruimte binnen en kunt u van de zomer genieten, zelfs op zolder!

Stookkosten besparen in de winter

Ook in de winter dragen onze rolgordijnen hun aandeel bij aan een prettig klimaat. Door de weerkaatsing van de warmtestraling beschermen ze niet alleen in de zomer tegen de warmte. Daarnaast houden ze 's winters de warmte binnen de ruimten. Dat bespaart energiekosten, elke dag opnieuw!