Honingraat plisségordijn
Plisséstof Wabe Blackout - Simply the Best

Plissé Wabe Blackout - Simply the Best

Tijdloze blackout-honingraatplisségordijnen voor een voordelige prijs! De speciale honingraatstructuur in combinatie met een reflecterende coating aan de binnenkant van de honingraat zorgt voor maximale verduistering. De spankoorden lopen door de honingraatcellen, waardoor de lichtinval tot een minimum wordt beperkt. Isolerende luchtopsluitingen in de honingraat houden in de zomer de warmte buiten en in de winter in de ruimte.

Stoftype: Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen zijn stoffen die geen lichtstralen doorlaten. Er kunnen in de afgewerkte producten echter voor het product specifieke lichtspleten aan de zijkanten ontstaan. Verduisteringsstoffen zijn voornamelijk geschikt voor gebruik als zonwering, hittewering of als bescherming tegen verblinden.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 300 cm
Adviesprijs vanaf 87 € vanaf 58 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Wabe Blackout - Simply the Best

Collectieeigenschappen van Wabe Blackout - Simply the Best

Koorden verlopen binnen de raten, 100 % polyester, binnenkant van de raten zilver, gewicht: 208 g/m², lichtecht 5-7, vochtig afwisbaar, verduistering, plooibreedte 25 mm, stofbreedte 300 cm, prijsgroep 3
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Honeycomb plissé / Honingraatplissé

Stofeigenschappen voor de computerwerkplek.

Honingraatplissés hebben twee met elkaar verbonden stoffen banen die samen een zeshoekige honingraatstructuur vormen. Dit creëert een isolerende luchtlaag die in de zomer de warmte buiten houdt en tegelijkertijd in de winter de warmte binnen houdt. Hierdoor kunnen zelfs stookkosten worden bespaard tijdens de winter!

In tegenstelling tot een plisségordijn met een klassieke stof, lopen de trekkoorden binnenin de honingraatstructuur en zijn ze dus niet zichtbaar. Hierdoor zijn er ook geen gaten in het plisségordijn waar het licht doorheen kan vallen.

De honingraatplissés zijn verkrijgbaar met halftransparante stoffen voor licht- en privacybescherming of met verduisterende stoffen. Deze verduisterende stoffen hebben bovendien een zilveren, reflecterende coating aan de binnenkant van de honingraat.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel