Plisséstof Tessa Reflex

Plissé Tessa Reflex

Transparante stoffen in zachte tinten en met een lichte kleurstructuur kenmerken de Tessa Reflex-collectie (voorheen Perlmutt Tessa). Met deze stoffen overspoelt u de ruimte met veel licht. Om het opwarmen van de ruimte tegen te gaan, hebben de stoffen op de achterzijde een parelmoercoating. Met deze plisségordijnen krijgt u een zichtwering die modern design en functionaliteit combineert!

Stoftype: Transparante stoffen

Transparante stoffen zijn relatief lichtdoorlatende dunne stoffen die voornamelijk worden gebruikt als decoratie en een lichte zicht- en zonwering bieden.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 200 cm
  • met parelmoer gecoate achterzijde
Adviesprijs vanaf 70 € vanaf 46 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Tessa Reflex

Collectieeigenschappen van Tessa Reflex

100% polyester, gewicht: 80 g/m², lichtecht 6-7, wasbaar bij 30°C, lichtdoorlatend, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 200 cm, prijsgroep 0 / prijsgroep 2
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Speciaal veredelde plisséstoffen zijn bijzonder effectief wat deze "RAT-waarden? betreft. Het gaat hierbij om stoffen die op hun naar buiten gerichte stofoppervlak een zogenaamde parelmoercoating (Perlex®) bezitten. Deze stoffen bezitten een hoge mate van reflectie en zijn ook minder gevoelig voor contact met spatwater of insectenuitwerpselen dan met aluminium beklede materialen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel