Plisséstof Night Blo

Plissé Night Blo

Wie op zoek is naar kleurenpracht die tevens uw woonruimte verduistert, is bij de Night BLO-collectie aan het goede adres. De sterke stoffen met een fijne oppervlaktestructuur zijn voorzien van een witte coating op de achterzijde en beschermen zo op betrouwbare wijze tegen warmte en licht. Daarbij bieden de lichte stoffen dezelfde warmtebescherming en hetzelfde verduisteringseffect als de donkere stoffen.

Stoftype: Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen zijn stoffen die geen lichtstralen doorlaten. Er kunnen echter lichtspleten aan de zijkanten of door de snoergaten ontstaan. Verduisteringsstoffen zijn voornamelijk geschikt voor gebruik als zonwering, hittewering of als bescherming tegen verblinden.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 235 cm
  • achterkant wit
Adviesprijs vanaf 91 € vanaf 60 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Night Blo

Collectieeigenschappen van Night Blo

100% polyester, gewicht: 223 g/m², lichtecht 5-7, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 235 cm, prijsgroep 4
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.