geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Jacquard

Plissé Jacquard

Een tijdloze woninginrichting en design bereikt u met de Jacquard-collectie. De semi-transparante stoffen hebben een ingetogen jacquardpatroon dat enigszins afwijkt van de basiskleur van de stof. Met deze plisségordijnen krijgt u niet alleen zicht- en zonwering maar ook een elegante raamdecoratie.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 225 cm
  • geschikt voor vochtige ruimtes
Adviesprijs vanaf 79 € vanaf 52 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Jacquard

Collectieeigenschappen van Jacquard

100% polyester, gewicht: 120 g/m², lichtecht 6-7, wasbaar bij 30°C, vochtig afwisbaar, geschikt voor vochtige ruimtes, lichtdoorlatend, beperkt geschikt voor beeldschermarbeid, ÖkoTex standaard 100, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 210 cm, prijsgroep 2
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel