Verticale jaloezie aan terrasdeur en raam als deur-raam-combinatie

Verticale lamellen voor deur-raam-situatie

Een lamelgordijn voor deuren en ramen.

Terrassendeuren of balkondeuren sluiten vaak direct aan op een raam. In deze situaties is natuurlijk nog steeds een uniforme zonwering gewenst. De lamellengordijnen voor deur-raam-combinaties bieden precies voor deze omstandigheden de perfecte oplossing.

 • max. breedte 12 m, max. hoogte 5 m
 • Met gezamenlijke of afzonderlijke bediening
 • Bediening links of rechts
 • Lamellenbreedte 127 mm, 89 mm of 63,5 mm
 • Montage aan plafond of wand

Welk lamelgordijn word het?

3D-Sketch drawing van het lamellengordijn V013 voor deur-raam-situatie

V013

Combinatie van twee systemen in één lamellengordijn met gezamen­lijke draaiing met een ketting. Het openen en sluiten van de lamellen gebeurt voor elk sys­teem afzonder­lijk met een koord, zodat de lamel­len voor deur en raam onafhankelijk van elkaar kunnen worden verscho­ven.
Adviesprijs vanaf 143 € vanaf 100 €
3D-Sketch drawing van het lamellengordijn V011 voor deur-raam-situatie

V011

Het draaien en het openen en sluiten van de lamellen gebeurt voor het complete lamelgordijn met één bediening (verschillende opties mogelijk). Wanneer de lamellen naar het pakket worden getrokken, bevindt het lamellen­pakket zich aan de zijde met de langere lamellen.
Adviesprijs vanaf 143 € vanaf 100 €

Deur-raam-combinatie – het perfecte lamelgordijn voor elke situatie

Een raam-deur-combinatie vindt men vaak bij balkons en terrassen. De toevoeging van een raam naast de deur maximaliseert niet alleen het uitzicht, maar laat ook extra daglicht binnen. Dit zorgt vooral in woon- en slaapkamers voor een lichte en luchtige sfeer.

Onze lamellengordijnen zijn perfect afgestemd op dit soort deur-raam-combinaties. Ze bieden bescherming tegen verblindend licht en hitte, maar blijven discreet op de achtergrond om de vele voordelen van deze ruimtelijke inrichting niet te belemmeren. In ons assortiment vindt u twee passende oplossingen voor uw huis!

Het lamelgordijn type V013: twee systemen gecombineerd in één bovenschiene

3D-Sketch drawing van het lamellengordijn V013 voor deur-raam-situatie

Ontdek het lamellengordijn type V013 – de perfecte oplossing voor balkon- en terrassendeuren met aangrenzend raam! Dit elegante lamelgordijn combineert twee systemen met verschillende lengtes lamellen in één doorlopende bovenschiene. Dankzij de praktische kogelkettung kunnen de lamellen eenvoudig worden gedraaid, waarbij u de ketting naar wens rechts of links kunt plaatsen. Het openen en sluiten van de lamellen gebeurt voor elke installatie onafhankelijk van elkaar met een trekkoord, dat aan de buitenzijde is bevestigd. Hierdoor heeft u volledige controle over de positionering van de lamellen voor deur en raam. Wanneer de lamellen opzij worden geschoven, ontstaat er een zogenaamd lamellenpakket. Ook hier kunt u voor elke installatie de gewenste positie kiezen: rechts, links, midden of gedeeld.

Het lamelgordijn type V011: met uitsparing voor bouwkundige bijzonderheden

3D-Sketch drawing van het lamellengordijn V011 voor deur-raam-situatie

Ontdek het lamellengordijn type V011 – de ideale oplossing voor bouwkundige bijzonderheden die een hoogteafstapeling van de lamellen vereisen. Dit lamelgordijn combineert in één doorlopende bovenschiene een sectie met lange lamellen en een sectie met korte lamellen. Het draaien en verschuiven van alle lamellen wordt mogelijk gemaakt door één bediening, die naar uw voorkeur links of rechts kan worden geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsopties zoals ketting/snoer, slingerstang, mono-aandrijving (eindeloze ketting) of comfortabel per motor. Wanneer u de lamellen opzij trekt, bevindt het lamellenpakket zich altijd aan de zijde met het langere doek.

Bedieningsvarianten

De bediening van de lamellengordijn type V013 gebeurt met ketting/koord. Voor de lamelgordijn type V011 zijn er verschillende bedieningsopties beschikbaar:

Manuele bedieningsopties

Lamellengordijn: Bedieningsvariant ketting/koord
Ketting/koord
Om de lamellen 180° te draaien, wordt een kogelketting gebruikt. Het hele gordijn wordt daardoor met een koord open en dicht getrokken (procedure).
Lamellengordijn: Bedieningsvariant slingerstang
Slingerstang
Bij de bediening met een slinger­stang vindt het 180° draaien van de lamellen plaats door met de slinger­stang te draaien, het verplaatsen van het gehele gordijn door aan de slingerstang te trekken.
Lamellengordijn: Bedieningsvariant monobediening
Mono-aandrijving
Bij de monobediening vindt het 180° draaien van de lamellen evenals het verplaatsen plaats met een eindeloze ketting.

Motorbediening

Lamellengordijn: Bedieningsvariant motor

De IQ-motor zorgt voor een comfortabele bediening. Naast het bekende verschuiven en 180° draaien van het gordijn is de IQ-motor uitgevoerd met een decoratiestand en een tussenstopfunctie. De decoratiestand draait de lamellen 150° waarna het hele gordijn wordt verschoven. Met de tussenstopfunctie stopt het lamellengordijn bij het openen en sluiten op deze instelbare plek. Na een tweede klik gaat het gordijn vervolgens naar de definitieve positie.

Een overbelasting-detectie zorgt voor maximale veiligheid. Door de variant met ingebouwde RTS-radio-ontvanger is compatibiliteit met Somfy optimaal.

Montagemogelijkheden

Het lamellengordijn wordt aan het plafond of aan de wand gemonteerd. Het kan ook worden gemonteerd met een inbouwprofiel.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel