Große Alu-Jalousien in einem Wohnzimmer

XXL-Alu jaloezie op maat Maxi Line

Met de Maxi Line krijgt u een XXL aluminium jaloezie uit de Extraklasse speciaal voor grote ramen. Met een maximale breedte van 440 cm en een maximale hoogte van 400 cm is deze jaloezie in XXL-formaat ook toepasbaar als ruimtedeler.
Voor een harmonisch uiterlijk zijn de bovenrail, de onderrail en het geleidesnoer in kleur afgestemd op de door u gewenste lamelkleur.

 • Afmetingen tot 440 cm breedte en 400 cm hoogte
 • Lamelbreedtes 35 mm en 50 mm in meer dan 40 kleuren
 • Bovenrail van rolgevormd staal, onderrail van geŽloxeerd aluminium
 • Eenvoudige montage aan plafond of wand met combidragers
Adviesprijs vanaf 237 € vanaf 166 €
Configureren

De XXL-jaloezie Maxi Line in detail

De bovenrail van de jaloezieŽn uit de Maxi Line is gemaakt van rolgevormd staal en is zilverkleurig. De bovenrail is naar keuze verkrijgbaar in de kleur wit, een RAL-kleur naar keuze of passend bij de gekozen lamellenkleur.
De afmetingen van de bovenrail zijn 57 mm in de breedte en 51 mm in de hoogte

Onderrail van de XXL-jaloezieŽn uit de Maxi Line

De onderrail is gemaakt van geŽxtrudeerd aluminium en heeft ook de kleur zilver. De onderrail is naar keuze verkrijgbaar in de kleur wit, een RAL-kleur naar keuze of passend bij de gekozen lamellenkleur. De eindkappen van de rail zijn van doorzichtig kunststof.

Afmetingen onderrail:

 • Breedte: 50 mm, hoogte 18 mm

Lamelkleuren van de XXL aluminium jaloezieŽn uit de Maxi Line

XXL-jaloezieŽn uit de Maxi Line in zilver

De lamellen zijn concaaf of convex gebogen en bestaan uit een speciale, zeer flexibele aluminium-legering. Daardoor zijn de lamellen extreem elastisch en toch slag- en krasbestendig.

De jaloezieŽn uit de Maxi Line zijn verkrijgbaar in twee verschillende lamelbreedten: 35 mm en 50 mm.

Afhankelijk van de gekozen lamelbreedte kunt u kiezen uit enkelkleurige lamellen, lamellen met een metallic-effect en lamellen met een structuuroppervlak. De laatste zijn alleen beschikbaar bij een lamelbreedte van 50 mm.

Bediening van de XXL aluminium jaloezieŽn uit de Maxi Line

De bediening van de jaloezieŽn uit de Maxi Line vindt plaats met een trekkoord en een draaikoord, een eindloos koord of een tuimelstang. Een motorbesturing zorgt voor meer comfort.

Trekkoord en draaikoord

Bediening van de jaloezie: Trekkoord en draaikoord

Bij de bediening met trekkoord en draaikoord wordt met het trekkoord de jaloezie geopend en gesloten, en met het draaikoord worden de lamellen van de jaloezie in de gewenste stand gebracht.

Daarbij kunt u kiezen voor bediening aan de rechter- of de linkerkant van de jaloezie. Het is echter ook mogelijk om de beide bedieningselementen van elkaar te scheiden, zodat het draaikoord aan de rechterkant en het trekkoord aan de linkerkant zit, of andersom.

Eindloos koord

Bediening van de jaloezie: Eindloos koord

Met het eindloos koord kunt u de jaloezie niet alleen omhoog en omlaag trekken, maar ook het verstellen van de lamellen is met het eindloos koord mogelijk. U bedient de jaloezie dus met ťťn enkel bedieningselement.

Natuurlijk hebt u ook bij de bediening met een eindloos koord de keuze of u deze bediening aan de rechter- of linkerkant wilt hebben.

Tuimelstang

Bediening van de jaloezie: Tuimelstang

Met name bij grotere installaties is de bediening met een tuimelstang bijzonder handig. Met de tuimelstang wordt zowel de jaloezie geopend als gesloten, maar ook de stand van de lamellen wordt aangepast.

De tuimelstang is zilverkleurig en is afneembaar.

Motor

Bediening van de jaloezie: Motor

De bediening met een 230 V-motor is de prettigste variant en wordt aangeraden voor grote jaloezieŽn. Met onze accessoires voor individuele en centrale bedieningen, draadloze ontvangers en handzenders rondt u uw motorische bediening af.

Montage van de XXL aluminium jaloezie Maxi Line

De soorten Maxi Line-jaloezieŽn

De jaloezieŽn uit de Maxi Line worden aan de wand of tegen het plafond gemonteerd. Daarbij wordt de jaloezie met de bovenrail in de betreffende houder geklikt en hangt deze onder vrij voor het raam.
De optionele zijdelingse geleiding (typen 35b en 50b) maakt openen en sluiten van het raam mogelijk zonder dat de jaloezie heen en weer slingert en eventuele decoraties op de vensterbank beschadigt.

Banden

Kleuren van de banden voor de jaloezieŽn uit de Maxi Line

Als u kiest voor een jaloezie op maat uit de Maxi Line met 50 mm lamellen en trek-//draaikoord als bediening, dan kunnen 25 mm brede decoratieve banden van 100% polyester in de jaloezie worden verwerkt.

Daarmee krijgt de jaloezie niet alleen bijzonder veel flair, maar wordt deze tevens stabieler. De mogelijke kleuren zijn daarbij:

 • Zwart gelijkend op RAL 9011
 • Wit gelijkend op RAL 9010
 • Groen gelijkend op RAL 6009
 • Ivoor gelijkend op RAL 1015
 • Zilvergrijs gelijkend op RAL 7037
 • Bruin gelijkend op RAL 8015
Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel