Jalousien aus Aluminim in einem Esszimmer

Alu jaloezie op maat Exklusiv Line

Onze jaloezie Exklusiv Line is volledig nieuw ontwikkeld. De geŽxtrudeerde bovenrail, onderrail en draaiassen evenals de versterkte lamellen van hoogwaardig aluminium zorgen voor een bijzonder goede stabiliteit. Daardoor overtuigt deze jaloezie op maat omdat deze ideaal hangt.

De combinatie van de kleuren voor de profielen en lamellen onderstreept het exclusieve design en de daaraan verbonden eisen. Deze jaloezie is tevens geschikt voor vochtige ruimten en is voorbereid op de toepassing in badkamers en keukens.

  • Afmetingen tot 260 cm breedte en 260 cm hoogte
  • Lamelbreedtes 25 mm en 35 mm in meer dan 130 kleuren
  • Geschikt voor vochtige ruimte
  • Ook met zijdegeleiding mogelijk
Adviesprijs vanaf 140 € vanaf 98 €
Configureren

Onbegrensde creativiteit door meer dan 130 kleuren

De lamellen van onze jaloezie Exklusiv Line zijn verkrijgbaar in de collecties aluminium eenkleurig, aluminium met metallic-effect en aluminium met gestructureerd oppervlak. Maak een keuze uit meer dan 130 kleuren en geef uw droomjaloezie vorm.

De enkelkleurige aluminium lamellen onderstrepen perfect het klassieke en tijdloze design van de jaloezie.

Voor iedereen die iets meer glans wil voor kantoor of thuis, raden we aan om een blik te werpen op de collectie aluminium metallic-effecten. Hier vindt u lamellen die afhankelijk van de zonnestraling bijzondere lichteffecten scheppen.

Een heel bijzonder effect bieden de jaloezieŽn met lamellen uit onze aluminiumstructuur-collectie. Hier bieden we bijvoorbeeld geperforeerde lamellen (dus lamellen met kleine gaatjes) evenals lamellen die er als hout uitzien.

Aluminium jaloezie Exklusiv Line in detail

Schets van de onderrail van de jaloezie Exklusiv Line

De afmetingen van de onderrail zijn 28 mm in de breedte en 15 mm in de hoogte.

Schets van de bovenrail van de jaloezie Exklusiv Line

De afmetingen van de bovenrail zijn 28 mm in de breedte en in de hoogte.

Uit de vrije hand of met draadbediening

De soorten jaloezieŽn uit de Exklusiv Line

De jaloezieŽn uit de Exklusiv Line (typen 25a en 35a) worden met de bovenrail in de betreffende houder geklikt en hangen daardoor vrij voor het raam.
De optionele zijdelingse geleiding (typen 25b en 35b) maakt openen en sluiten van het raam mogelijk zonder dat de jaloezie heen en weer slingert en eventuele decoraties op de vensterbank beschadigt.

Montage van de jaloezie Exklusiv Line

De montagevarianten van de jaloezie Exklusiv Line

Voor de jaloezieŽn uit de Exklusiv Line kunt u kiezen uit talrijke montage­mogelijkheden. U kunt de jaloezie bevestigen in de glaslijst, op het raamkozijn en in of voor het kozijn.

Bij montage met plafond- en combinatiedragers worden de houders met schroeven bevestigd aan de wand of het plafond.

Als alternatief bieden we ook montagemogelijkheden aan waarbij boren volledig achterwege blijft. Klemdragers en Jalou-Klick worden gewoon op het raamkozijn geklemd en de jaloezie wordt in de betreffende houder gehangen.

Bij de keuze van de voor uw raamsituatie geschikte montage helpt onze online-configurator u.

Bediening van de aluminium-jaloezieŽn uit de Exklusiv Line

De jaloezieŽn uit de Exklusiv Line worden geleverd met een eindloos ketting of een motor.

Eindloos ketting

Bediening van de jaloezie: Eindloos ketting

De bediening van de jaloezieŽn uit de Exklusiv Line vindt plaats via een eindloos ketting, die naar wens links of rechts van de jaloezie kan komen. De eindloos ketting trekt de jaloezieŽn omhoog of omlaag, en tevens wordt met deze ketting de stand van de lamellen gewijzigd.

Voor de kleur van de ketting en de bijbehorende kettingaandrijving kunt u kiezen uit de kleuren wit, grijs, brons en zwart.

Motor

Bediening van de jaloezie: Motor

De bediening met een 24 V-motor is de prettigste variant en wordt aangeraden voor grote jaloezieŽn. Met een draadloze afstandsbediening, tijdschakelklok en zonnesensoren van de gerenommeerde firma Somfy kunt u de motorbediening afronden.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel